Marieke Frankema

Als een spin in een web weeft Marieke alle verschillende aspecten van haar leven aan elkaar. In de wirwar van zilveren draden vallen er een aantal op, dik en glinsterend, omdat ze zo belangrijk zijn voor haar. Zo staat ze graag op de planken en daar heeft ze dan ook verschillende lijntjes naar uit staan. Musical hier, dinershow daar, of soms gewoon ergens een mooi liedje zingen. Ook spreekt ze boeken in, en stemmen voor onder meer films, series en reclames. Ze helpt mensen fijner in hun vel te zitten met Morning Magic en Afvallen met Liefde voor je lijf en doet veel met spiritualiteit en personal development. 

De draad krachtigste draad, is die van het schrijven. Verhaallijnen schieten eruit als zilverdraden, krullend en kronkelend door het web van haar leven. Haar verhalen verschenen onder meer in Pure Fantasy, Upturn en The S-word. Inmiddels heeft ze elf boeken op haar naam staan en zijn er verschillende verhalenbundels uitgebracht met een verhaal van Marieke daarin. 

De volgende boeken zijn in de maak. Daar zal altijd een glinstering van magie in te vinden zijn, want Marieke houdt ervan juist de kleine magische momentjes in het dagelijks leven te grijpen en die in haar verhalen te laten stralen.

Foto is van Anne-Claire Filippo