Actueel

De laatste ontwikkelingen hier het eerst.

Boek je ticket(s) voor HSFCon vóór 15 april…
en je profiteert van de vroegboekkorting van 10 euro per weekendticket. Tot en met 14 april 2021 23.59 uur (Nederlandse tijd) kost een weekendticket 60 euro. Op 15 april wordt dat 70 euro.
De prijs voor een dagticket is 38,50 euro en blijft dat ook na 15 april.
Laat de korting niet lopen en ga vóór 1 april naar www.hsfcon.nl/tickets/ voor jouw ticket. Zorg dat je erbij bent!

07-01-2021 HSF Con 2021
HSFCon 2021 vindt op 20 en 21 november 2021 plaats in Van der Valk Hotel Sneek. Op deze locatie kunnen we ook op anderhalve meter afstand van elkaar een leuke conventie organiseren. Dus zet de data in je agenda!

HSFCon is er voor alle liefhebbers van Horror, Fantasy en Science Fiction. Het wordt een weekend vol panels en lezingen over alles wat de genres ons te bieden hebben, met een flinke vleug wetenschap. Kijk je ogen uit en koop je beurs leeg bij onze standhouders, doe mee aan workshops en breng tijd door met andere fans. In de komende maanden worden gasten en activiteiten aangekondigd. Dus houd onze website in de gaten!

Hotel Van der Valk in Sneek biedt nette, betaalbare kamers, mooie ruime zalen voor een breed programma en een gezellige bar voor alle diepzinnige gesprekken met oude vrienden en nieuwe bekenden. Is je interesse gewekt? Bezoek onze website www.hsfcon.nl, like HSFCon op Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief (stuur een e-mail naar info@hsfcon.nl)!

Wil je op de beursvloer staan met je eigen boeken, illustraties of handgemaakte fan-items? Doe je graag mee aan het programma? Neem dan contact op via info@hsfcon.nl, of via Facebook Messenger.

Kaartverkoop gaat 7 januari live op de website