Zaterdag

We zijn gestart met de aankondigingen van het programma van HSFCon 2021! De eerste aankondigingen, voor zaterdag 20 november:
– Lezing: De zoektocht naar exoplaneten. Altijd al willen weten hoe groot de kans is dat er aarde-achtige werelden voorkomen in andere zonnestelsels? Edwin Mathlener praat je in deze lezing bij over de stand van zaken in het onderzoek naar exoplaneten.
– Workshop: The road less traveled. Hoe daag je jezelf uit als schrijver? Door Johan Klein Haneveld
Inschrijven voor de workshops, panels en lezingen is niet nodig. Er is soms wel een maximaal aantal deelnemers. Dat geven we ruim van tevoren aan.
– Eregastspeech Rochita Loenen-Ruiz: Laat je verrassen en inspireren door de eregastspeech van Rochita Loenen-Ruiz, internationaal auteur van eigenzinnige verhalen.- Workshop Origami draken. Ben je vroeger nooit verder gekomen dan hoedjes vouwen? Dan is dit je kans om een nieuw trucje te leren, draken vouwen, gewoon, voor de leuk, voor inspiratie op je bureau, voor tijdens die te lange zoom vergaderingen, of zelfs voor in de kerstboom! Alice leert je alle geheimen.
– Lezing: Fantasy werktuigen: Peter Schaap vertelt ons over de samenkomst van techniek, inspiratie en fantasy in het ontwerpen en maken van werktuigen. Pas op, dit is een besmettelijke hobby 😉
– Panel: muziek en SF. De link lijkt logisch! Veel moderne muziek is gebaseerd op SF, en ook binnen de SF klinkt veel muziek. Major Tom en Ziggie Stardust leven verder, wat zijn jouw favorieten? Er is nog ruimte aan tafel! Lijkt het je leuk om deel te nemen als panelist Neem dan contact op via alice@hsfcon.nl
-Film: HSFCon vertoont… Laat je verrassen door de keuze van Jorrit de Klerk en Erwin van Ballegoij.