9 dagen te gaan…

Beste HSFCon-bezoeker,

Nog dagen en het is zo ver: HSFCon 2021. Lang verwacht, in 2020 uitgesteld maar nu dan toch echt gekomen! Wij hebben er zin in!

Hierbij de laatste huishoudelijke mededelingen om de conventie tot een succes te maken.

Openingstijden:

Op zaterdag en zondag kun je naar binnen vanaf 09:00 uur. Het programma begint op beide dagen om 10:00 uur. Zaterdag eindigt het programma om 21:00 uur. Na 21:00 uur kun je terecht in de lobby en bar van het hotel. Deze sluit om 12 uur. Zondag eindigt het programma om 17:00 uur.

Programma:

Het programma van zaterdag en zondag staat online. HSFCon is bij uitstek de plaats om actief met allerlei onderdelen mee te doen.

Lezingen, workshops, panels, bijzondere films, quizzes: het zit er allemaal in.

Alle onderdelen van HSFCon zijn voor iedereen toegankelijk.

Voor de workshops hoef je je niet van tevoren aan te melden en er worden geen kosten in rekening gebracht. Inschrijven doe je op de inschrijflijst die bij de zaal hangt.

Er zijn nog mogelijkheden om mee te praten en discussiëren in onze panels. Wil je meepraten, stuur dan een mailtje aan Alice@hsfcon.nl, dan neemt ze contact met je op.

Zalencentrum:

Het zalencentrum van het hotel bevindt zich op de eerste verdieping. Er is een lift en er zijn trappen. De registratie van bezoekers bevindt zich bovenaan de trap op de eerste verdieping.

Tickets:

Vergeet je kaartje niet mee te nemen. Je hebt van ons een e-ticket met barcode ontvangen voor HSFCon. Mocht je hem niet kunnen vinden, check dan vooral je spambox. Nog niks gevonden? Stuur ons een mailtje.

Belangrijk (want dit gaat over eten en drinken!):

Het hotel hanteert muntjes voor eten en drinken. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie in de hall van het hotel en kosten € 3,- per stuk. De meeste drankjes kosten 1 muntje, de lunch kost 4 munten en de warme maaltijd 7 munten (exc. drankjes).

We willen graag met de HSFCon bezoekers gezamenlijk eten op zaterdagavond. Het staat je uiteraard vrij of je daar aan deel wil nemen. In verband met de verwachte drukte en de inkoop wil het hotel het graag van te voren weten:

sales@sneek.valk.comWil je in het hotel de lunch gebruiken of dineren, geef dat dan vóór 16 november door aan het hotel: sales@sneek.valk.com onder vermelding van:

Naam:
Aantal personen:
Lunch zaterdag – Ja / Nee
Warme maaltijd zaterdag – Ja / Nee
Lunch zondag – Ja / Nee
Warme maaltijd zondag – Ja / Nee
Opmerkingen:

Ook belangrijk (want dit gaat over COVID19):

Het zalencentrum van het hotel is ruim van opzet en de bezoekersaantallen zijn zodanig dat we rekening kunnen houden met elkaar. We houden ons aan de geldende regels; bij toegang wordt de corona-check app gehanteerd. Mensen met een geldige QR-code ontvangen van ons een stempel waardoor ze niet meermalen gecheckt hoeven te worden. Eenmaal binnen in het zalencentrum, na coronacheck, hoeven we geen mondkapjes te dragen. Het mag uiteraard wel. Mocht er vóór HSFCon nog iets veranderen aan de regels, dan brengen we je z.s.m. op de hoogte.

We hopen je snel te zien op HSFCon2021!


Met vriendelijke groet,

André
Heidi
Alice
Paul
Tanja
Jan

Team HSFCon
info@hsfcon.nl

We love it, literally!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *