HSFCon 2022: 2 en 3 april

Beste bezoeker van HSFCon,

Zoals je ongetwijfeld meegekregen hebt, hebben we de beslissing genomen om HSFCon dit jaar niet door te laten gaan. We keken er enorm naar uit om je komend weekend te ontmoeten, maar gezien de huidige corona situatie kon dat niet op een veilige manier. Met alle voorbereidingen in kannen en kruiken, een prachtig programma in het vooruitzicht en de medewerking van vele mensen doet dat natuurlijk pijn. Maar het alternatief: een halve conventie waar mensen zich niet veilig voelen, zou ons nog meer pijn doen.

De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt en we kunnen nu tot onze grote blijdschap melden dat we een prima alternatieve datum hebben gevonden: HSFCon kan doorgaan in het weekend van 2 en 3 april 2022! De locatie blijft precies hetzelfde: Van der Valk hotel in Sneek. We hopen dat we nog steeds kunnen rekenen op jouw aanwezigheid, bijdrage en gezelligheid aan onze conventie. Zet hem vast in je agenda!

Je huidige kaartje blijft gewoon geldig voor april 2022!

Mocht je onverhoopt in dit weekend niet kunnen of willen deelnemen, dan vinden we dat natuurlijk heel jammer. Restitutie van de kosten van je kaartje kun je aanvragen door vóór 1 januari 2022 een mailtje te sturen aan info@hsfcon.nl met als onderwerp: Restitutie ticket HSFCon, met daarin:
IBAN:
Ten name van:
Woonplaats:
(We vernietigen je bankgegevens 1 week na de restitutie).

Wij gaan er vol frisse moed tegenaan, graag tot ziens op 2 en 3 april!

Team HSFCon,
André Tanja Paul Jan Alice Heidi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *