Gast: Nicole Leclercq

Liefhebbers van steamy urban fantasy kunnen hun hart ophalen bij de Engelstalige boekenreeks van Nicole Leclercq. Haar trilogie gaat over Erin, een jonge vrouw, die als kind op mysterieuze wijze een ritueel heeft overleefd. Door het ritueel heeft zij de krachten gekregen van de wezens die destijds wel zijn vermoord en hun geesten laten haar niet met rust.

In Nicoles eerste boek ‘Touched by Madness’ wil Erin zo graag van die geesten af, dat ze teruggaat naar haar geboortedorp op zoek naar antwoorden. Alleen trekt ze daarmee wel de aandacht van een sexy vampier van wie ze niet weet of hij haar wil kussen of leegzuigen. Ze realiseert zich snel dat ze hem op afstand moet houden…

‘Touched by Madness’ werd door de lezers van ManyBooks uitgeroepen als ‘best paranormal’ in december 2019. Nicoles boekenreeks kan je het beste vergelijken met die van Charlaine Harris (van de True Blood tv serie) en Kim Harrison.

Nicole biedt lezers die zich aanmelden voor haar nieuwsbrief een gratis exemplaar aan van ‘Touched by Fear’, een novelle over Erins tijd in een psychiatrische inrichting, waar ze gedwongen wordt de confrontatie aan te gaan met de boosaardige dokter die haar stalkt, evenals met de verleidelijke geest van een warlock die haar blijft proberen te verleiden om aan zijn eisen toe te geven. Aanmelden kan via: http://nicoleleclercq.com/newsletter.html.

Naast de Erin Holland series is in 2021 ook de novelle ‘Hunted’ uitgebracht waar Alana ontdekt dat ze van feeën afstamt. Feeën die erg ver gaan om haar naar hun wereld te lokken…

Sinds mei 2022 werkt Nicole als Business Developer aardwarmte voor Energie Beheer Nederland. Ze past ook op de katten (en hamsters) in haar wijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *