HSFCon 2023: To Sneek and Back Again!

Beste HSFCon-bezoeker,

Met nog een hele krappe 3 weken op de teller tot HSFCon2023: 25 en 26 maart, hebben we nog een aantal aankondigingen, nieuwtjes en een paar herinneringen voor je!

Het programma is klaar!
Hier vind je precies wat er allemaal te doen is op HSFCon2023. Natuurlijk kan er last-minute nog wat veranderen, maar we gaan er van uit dat dit het is! De beschrijving van de programma-onderdelen vind je binnenkort ook op onze website.

Op de conventie zelf krijg je een papieren versie van dit programma, zodat je lekker kunt aanstrepen en proberen jezelf te klonen als je niet overal bij kunt zijn. We starten beide dagen tegen tienen!

Alle programma-onderdelen komen in de komende weken nog langs op onze facebookpagina.

Nog even voor de duidelijkheid: Alle programma-onderdelen zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Reserveren is niet nodig. De workshops hebben een beperkt aantal deelnemers, dus wil je meedoen, zorg dan dat je op tijd bent of schrijf je op de conventie vast in op de lijst die bij de workshopruimte hangt. Vol is Vol.

Eten op HSFCon
Het hotel heeft een prima restaurant waar je lekker kunt lunchen en dineren. Dat kun je op eigen houtje doen, reserveren wordt gewaardeerd! Wat je ook kan doen, is mee-eten met de groep. Hiervoor maken we een groepsreservering. Inschrijven kan hier: Formulier lunch en diner op HSFCon.

Het formulier staat tot woensdag 22 maart open. Daarna kunnen wij niet garanderen dat je nog met de groep mee kunt eten. Let op: lunch en diner zijn voor eigen rekening, je rekent af bij het personeel van het hotel. In het programma is rekening gehouden met lunch en diner, dus je hoeft niks te missen!

Boekenverkoop op HSFCon
Net als bij vorige editie kun je als auteur je boeken te koop aanbieden via de verkooptafel van HSFCon. Wil je hier gebruik van maken? Lees dan de voorwaarden op onze website en vul het aanmeldformulier in. Ook dit formulier staat open tot 22 maart!

Huishoudelijke mededelingen

Hotel
Heb je nog geen kamer geboekt voor HSFCon2023, wacht dan niet te lang. Mocht je voor één nacht willen boeken, dan loop je tegen de beperkingen van het online boekingssysteem van het hotel aan. Stuur dan een mailtje met je verzoek aan sales@sneek.valk.com met je verzoek.

Kaartverkoop HSFCon
Er zijn nog tickets verkrijgbaar via onze website!
Het is ook mogelijk om zaterdagochtend en zondagochtend kaartjes bij de entree te kopen (contant of pin).

En ook nog even dit…
Volgend jaar hebben we een Eurocon in Nederland! 17-20 augustus 2024: Erasmuscon in Rotterdam.Wil je er bij zijn, dan kun je nu al je kaartje kopen. Wil je meehelpen in de organisatie? Bezoek dan het programma-onderdeel Eurocon op zondagochtend.

Vragen
Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en stuur een mailtje aan info@hsfcon.nl
Tot ziens op 25 en 26 maart!

Team HSFCon.
#HSFCon2022 #WeLoveItLiterally

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *