Filmprogramma

Shorts programma HSFCon 2022

Moderne tijd (blok van 42 minuten): zaterdag 14 mei 11 uur
Zwart (7 minuten)
Als de naïeve Ronnie bij verificatievragen net iets te veel persoonlijke informatie opgeeft, krijgt hij daarvoor een volledig op maat gemaakte uitnodiging van zijn computer.
Kalley’s Last Review (10 minuten)
Beautyvlogger Kalley is vastbesloten om haar eerste gesponsorde reviewvideo voor een onbekend merk chemische peeling af te maken.
Swipe (6 minuten)
Op weg naar huis wordt een jonge vrouw digitaal gestalkt.
Bestemming bereikt (19 minuten)
De jonge ondernemer Katja is op weg naar een conferentie om daar een toespraak te houden. Terwijl ze naar de conferentie rijdt, zit de gps-navigatie haar dwars…


Horror (blok van 50 minuten): zaterdag 14 mei 15 uur
Feed your muse (16 minuten)
Andrew is een ambitieuze maar arme romanschrijver. Nadat hij een beeld heeft verworven waarvan wordt gezegd dat het de ‘muze’ is van een beroemde overleden auteur, wordt Andrew elke dag wakker vol creatieve inspiratie. Maar ’s nachts krijgt hij een verontrustende vorm van slaapverlamming.
Princesses do as they please (34 minuten)
Een poëtische en nachtmerrieachtige duik in de gestoorde geest van een psychotisch meisje. Nina is 10 jaar oud, maar is niet zoals andere kleine meisjes. Nina heeft twee geheimen… Ze heeft Tony-het-monster bevrijd uit een magische grot én ze heeft net haar ouders vermoord…


Fiction met science (Blok van 52 minuten): zondag 15 mei 11 uur
My name is Koji (7 minuten)
Een man raakt gehecht aan zijn gigantische robot.
Welcome to Earth (18 minuten)
Het is 2618 en mensen zijn uitgestorven. Vier aliens reizen naar aarde om het museum van de mensheid te bezoeken. Ze vinden het verhaal van de laatste helden van aarde, die de ruimte in reizen op zoek naar hulp.
Mime (7 minuten)
Een mimespeler verlaat zijn dimensie op zoek naar romantiek in de onze.
Parking Space (5 minuten)
Het leven van een oud boer wordt verstoord door onverwacht bezoek.
Itero (7 minuten)
Hard rock, Sigaretten en drank. Zo besteedt Joris het liefste zijn vrije middag op zijn favoriete hangplek. Maar zodra zijn rust wordt verstoord door een roep om hulp in de verte besluit hij op onderzoek uit te gaan.
Meow or Never (8 minuten)
Wat is de betekenis van het leven? Kom daar achter in deze stop motion animatie met Pucha de cattronaut!

Horror (blok van 54 minuten): zondag 15 mei 15 uur
Sneak Preview (16 minuten)
Fucking Ghosts (3 minuten)
Een parodietrailer over een spookhuis met geile geesten.
Dar-dar (10 minuten)
‘Dar, dar, dar, breng je vinger mee voor het avondeten’.
Woodland Cemetery (10 minuten)
Tijdens een opdracht ziet een fotograaf een oude vrouw een lantaarn op een graf plaatsen. De fotograaf ontdekt dat deze spookachtige beeld meer spookt dan ze had verwacht.
La ultima navidad del universo (15 minuten)
25 december van volgend jaar. De mensheid is ten onder gegaan en slechts enkelen overleven door elkaar op te eten. De kerstman komt speelgoed uitdelen, maar in een wereld zonder brave kinderen zal hij ze als dodelijke wapens moeten gebruiken. Mad Max meets Santa!